Безкомпромисен курс до книжка

autoplovdiv-cars

Ежегодно в резултат на пътнотранспортни произшествия по света загиват около 1,3 мил. души и още 50 мил. получават травми и остават инвалиди, сочат данни на СЗО. През последните 10 години в България, при пътнотранспортни произшествия са загинали около 9000 души, а ранените при ПТП са средно по около 10 хил. всяка година. Това прави близо 100 хил. българи за последното десетилетие, инвалидизирани в различна степен от катастрофи на пътя. Фактите  ни определят  челно място в Европа по брой загинали. Според КАТ, основните причини за тежките катастрофи с фатален край у нас са: неправилни действия на водача (95 на сто), нарушения на пешеходеца – (4 на сто), техническа неизправност на МПС – (0,5 на сто) и лоши пътни условия – (0,1 на сто).

Тези данни ни дават информация, че неправилни действия на водача (95 на сто), са основен фактор за безопасността на движението по пътищата. Неправилните действия на водача, от своя страна се дължат единствено на слаба подготовка! Повърхностните знания, липсата на изградени достатъчно добри умения и навици, неточната преценка за собствените възможности и нисък самоконтрол, водят до трагични последици на пътя. Тук идва въпроса „ Какъв е изхода от тежката ситуация?“. Отговорът е един – „Безкомпромисно обучение, което гарантира безопасно шофиране“.  Шофьорската книжка не трябва да е самоцел.

Нека първо се научим!!!

УЦ „Ауто Пловдив“ ясно осъзнава това! Също така ни е ясно, че всеки започнал шофьорски курс, желае да го завърши със свидетелство за правоуправление! Опитът ни казва, че всеки има собствени предпочитания и разбирания, за това кое е по-важно при избора на този вид услуга. За едни цената е на първо място ( макар, че евтиното, много често излиза доста по-скъпо). Други наблягат на преподавателския състав и културното отношение. Трети търсят преди всичко нов, съвременен, надежден и удобен автомобил! И още куп други изисквания. Ние просто се стремим, максимално да ги обединим и представим завършена оферта, удовлетворяваща повече хора.

Имаме една единствена цел – КУРСИСТИТЕ ДА ИЗЛИЗАТ НА ИЗПИТИ И СЛЕД ТОВА НА ПЪТЯ ПО-ПОДГОТВЕНИ!!!

Представяме Ви новия продукт на УЦ „Ауто Пловдив“ – „Безкомпромисен курс до книжка“

Основната идея е да се проведе качествено обучение, без ограничение на теоретични и практически занимания, до постигане на достатъчно знания, умения и навици! Учебния процес се провежда в модерни и оборудвани офис/кабинети и възможно най-надеждни, съвременни и удобни автомобили сръчни и/или автоматични скорости, осигуряващи бързо придобиване на практически умения и превръщащи всеки учебен час в удоволствие! За намаляване на стреса и постигане на по-плавен преход, може да използваме в обучението и автомобилен симулатор.

Цялото обучение се води от преподаватели, доказани професионалисти които с неизчерпаемо търпение и такт следват целта да Ви научат!

По статистически данни едва 58% от явилите се на практически изпит курсисти успяват да го вземат!!! Всяко от следващите явявания са свързани с доста време и значителни парични разходи, достигащи в много случаи два-три пъти над първоначалната цена!! С нашия „Безкомпромисен курс до книжка“, това ще бъде избегнато от Вас!

Освен,че разполагате с неограничен брой теоретични и практически часове до научаване, Вие може да се явявате на неограничен брой изпити, до взимане на книжка, без да доплащате допълнителни пари!!! С други думи, ние Ви предлагаме фиксирана крайна цена, платима еднократно или на 4 (четири) вноски! Нека математиката ни дойде на помощ, преди да се запишем!

Стандартен курс по сега действащата наредба за обучение:
– средна цена на обучение по теория и практика – 700лв.
–  изпитни такси за вътрешни и държавни изпити – 100лв.
–  крайна цена при взимане на изпитите от 1-ви път – 800лв.
–  при неуспех на изпит заплащате такси, за всеки следващ:
а.)  теория – 40лв.
б.)  практика – 170лв.

Оставяме настрани неприятните усещания от постоянни доплащания и невъзможността за планиране на личния и семеен бюджет! Накрая се оказва, че сте заплатили значителна сума, кормували сте недостатъчно и подготовката не е на ниво !!!

Шофьорски курс категория “В“ , човек кара един път в живота. Този факт, сам по себе си задължава всеки кандидат курсист да направи правилен избор, водещ до максимален ефект с минимални разходи! Това е съчетанието, което ние Ви предлагаме! Шофьорската книжка вече не е мираж! С новия ни продукт „Безкомпромисен курс до книжка“ имате:

1. Фиксирана, без изненадващи доплащания в хода на обучението, крайна цена
2.  Придобиване на достатъчно знания и умения за самостоятелно и безопасно шофиране
3.  Достатъчен брой часове по теория и практика
4.  Достатъчен брой вътрешни и държавни изпити по теория
5.  Достатъчен брой вътрешни и държавни изпити по практика
6.  Практически часове на автомобил с автоматични скорости
7.  Кормуване с  GPS навигация
8.  Обучение с двама преподаватели, които могат и искат да Ви научат
9.  Стриктно спазване на наредбите за обучение и пълна яснота върху всеки детайл от шофьорския Ви курс
10.  Максимално използване на свободното Ви време
11.  Теоретично обучение, проведено в модерно оборудваните офис / кабинети на Учебния център
12.  Практическо обучение на надеждни, съвременни и сигурни учебни автомобили, който превръщат  учебния час в положителна емоция.
13.  Разплащане на 4 (четири) финансово ненатоварващи Ви вноски
В УЦ „Ауто Пловдив“, Вие не само ще се научите да шофирате, ще вземете желаното свидетелство за управление на МПС, но и ще създадете нови приятелства за цял живот, ще изградите полезни социални контакти, ще се насладите на чудесни преживявания и ще запазите хубави спомени!

Цена и начин на разплащане

Цената за кат. „В“ и „В 78“ е 1115 лв. С цел намаляване на финансовата тежест, тя може да се плати на до 3 (три) вноски. Трябва да има покриваемост на отработени часове, спрямо предварително внесени суми. Всички вноски се плащат само в офисите на УЦ „Ауто Пловдив“, срещу получен финансов документ.

Изтеглете описание и цена на курса в PDF формат – „Ауто Пловдив безкомпромисен курс до книжка“ [~172KB]

Важно!!!
Обявената цена включва всички изброени по-горе детайли.

С  „Безкомпромисен курс до книжка“,  УЦ „Ауто Пловдив“ предоставя на своите клиенти  ТОП услуга!!!  Най – доброто обучение, което всеки може да си позволи !!!

Заповядайте при нас!!